Тиждень безпеки дитини

2021-11-05

/Files/images/Рисунок1.png

З 01.11.2021 р. по 05.11.2021 р. в ЗДО № 1 «Веснянка» традиційно проходив Тиждень безпеки дитини, організований педагогічним колективом закладу. В ході якого вихованці отримали знання і практичні навички з безпечної поведінки на дорозі, ознайомившись із правилами дорожнього руху. Малята отримали знання безпечної поведінки вдома, вправлялись у поводженні із незнайомими людьми, формували вміння поводження з електроприборами та закріплювали знання про безпечне поводження з вогнем, вогненебезпечними предметами.

Заключним етапом навчання була організація протипожежного об’єктового тренування за участю всього педагогічного колективу з відтворенням навчальної обстановки. Під час тренування перевірялось функціонування об’єктової системи оповіщення, відпрацьовувались навички усіх учасників діяти в екстримальній ситуації: швидко реагувати на небезпеку і організовувати евакуацію вихованців.

Підсумки проведення Тижня безпеки дитини і протипожежного тренування було обговорено і проаналізовано на засіданні комісії закладу з питань надзвичайних ситуацій.

Кiлькiсть переглядiв: 101

Коментарi